Exclusief servicepartner B Medical Systems

MF Medical Services is voor Nederland de exclusieve servicepartner van B Medical Systems. Dit betekent dat alleen ons bedrijf de koelsystemen van dit wereldmerk de reguliere onderhoudsbeurten mag geven en reparaties uitvoeren. Laat je dit door een andere partij doen, dan vervalt de fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor de oudere systemen die nog onder de naam Dometic Medical Refrigeration Systems zijn verkocht. Een gevolg hiervan is ook dat alleen onze servicemonteurs onderdelen vervangen met de onderdelen van de fabrikant. Derden zijn aangewezen op zogenaamde ‘after market’ onderdelen wat de kwaliteit van de koeling meestal geen goed doet.

Aanvragen onderhoud of reparatie

Indien je onderhoud of reparatie van één of meerdere B Medical Systems koelsystemen aan wilt vragen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Vermeld meteen alle technische details omtrent de betreffende apparatuur (merk/model/type/serienummer) en omschrijf de storing zo goed als mogelijk. 

Is er met spoed een reparatie nodig of een -tijdelijk- vervangend systeem, bel dan naar 026 – 384 21 80. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact op om een afspraak voor een bezoek van onze storingsmonteur in te plannen. 

MF Medical Services is B Medical Systems Exclusief Service Partner