Meling Biomedical nieuw merk in assortiment

MF Medical Services heeft deze zomer een belangrijke stap gezet in het verstevigen van haar positie in de Nederlandse markt voor medische koelsystemen. Wij zijn verheugd mede te delen dat we het merk Meling Biomedical in ons assortiment hebben opgenomen.

Introductie Meling Biomedical

Even een introductie: Meling Biomedical, opgericht in 2002 als joint venture tussen Changhong Meling Co., Ltd. en de Chinese Academy of Sciences, staat internationaal bekend als een voorloper op het gebied van life-science en cold-chain oplossingen. Met 20 jaar expertise heeft Meling zich gepositioneerd als een betrouwbare en hoogwaardige leverancier van onder andere laboratorium-/medische koelkasten, ultra-lage temperatuurvriezers, en gespecialiseerde oplossingen zoals de MIBS intelligente biobank en CO2/vloeibare stikstof back-upsystemen. Hun oplossingen zijn wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.

Met een indrukwekkend onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van ruim 5.000 vierkante meter heeft Meling Biomedical in twee decennia diverse baanbrekende innovaties, uitvindingsoctrooien en gepatenteerde technologieën op hun naam staan.

Nog meer keuze voor onze klanten

Voor MF Medical Services is deze samenwerking een mijlpaal. Wij zijn er trots op om een merk van dit kaliber te mogen introduceren in Nederland. Dit betekent dat onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreider, innovatiever productaanbod met meer keuzevrijheid, zowel in assortiment als prijsstelling.

Bij MF Medical Services blijven we zoeken naar manieren om je de beste kwaliteit en service te bieden. Met Meling Biomedical in onas assortiment, zijn we ervan overtuigd dat we onze belofte nog beter kunnen waarmaken. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en het bedienen van specifieke behoeften van onze klanten met deze nieuwe lijn van hoogwaardige producten.

Informatie

Voor meer informatie over Meling International wijzen wij je naar hun website. Heb je interesse in de aanschaf van medische koelsystemen van het bedrijf, neem dan contact met ons op. Er is nu een beperkt aanbod te vinden in onze webshop, de komende maanden wordt dit verder uitgebouwd.