Transport koelboxen en vriesboxen onmisbaar in de cold-chain

Transport koelboxen en transport vriesboxen zijn onmisbaar als je temperatuurgevoelig medische producten wilt vervoeren zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Wij gaan daarom voor de allerbeste medische transport koelboxen en transport vriesboxen van B Medical Systems plus hun klassieke Dometic lijn. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare cold chain-oplossingen en werkt samen met humanitaire organisaties zoals UNICEF, Rode Kruis, enz., Ministeries van Volksgezondheid, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten, farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Hiermee bent u verzekerd van betrouwbaar vervoer van uw medische producten.

B Medical Systems

B Medical Systems transport koelboxen en transport vriesboxen zijn er in diverse modellen en varianten. Er zijn passieve koelboxen (koelboxen zijn passief wanneer ze producten koel houden zonder aangesloten te zijn op het stroomnetwerk of gas), compressor koelboxen (koelbox die werkt op een standaard 220 stroomvoorziening of aangesloten op een compressor) en thermo-elektrische koelboxen ((koelbox die werkt op een standaard 220 stroomvoorziening of aangesloten op een compressor). De koelboxen zijn eenvoudig te vervoeren en kunnen tijdens het transport uiteraard ook koelen via een 12 Volts aansluiting.

Bestellen transport koelboxen en transport vriesboxen

MF Medical Services is een marktleider in Nederland als het gaat om mobiele medische koelsystemen in combinatie met 24/7 monitoring en support. Veel GGD’s rijden met onze mobiele koelsystemen waarbij wij remote de temperatuur bewaken. B-Medical Systems medische transportkoelboxen en vriesboxen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Bekijk het aanbod in onze webshop waarbij de prijzen de adviesprijzen van de fabrikant zijn. Wij vragen u daarom om altijd even contact op te nemen voor een goed advies en de beste prijs. Dit kan door ons een email te sturen naar info@mfmedicalservices.nl of gewoon even te bellen naar 026 384 2180.

transport koelboxen en transport vriesboxen

Services

Installatie transport koelboxen en transport vriesboxen

Wij verzorgen indien gewenst de levering en installatie, zo kunnen we de auto zelf ook goed beoordelen. De ruimte zelf mag niet te koud of warm worden (geen serverruimte voor computers) zodat de temperatuur zo stabiel mogelijk blijft (tussen de 15°C en 25°C). Ook mobiele medische koelsystemen moeten minimaal jaarlijks worden schoongemaakt. Er dient altijd een onderhoudsplan voor de transportboxen aanwezig te zijn, zodat de betrouwbaarheid behouden blijft. Als specialist adviseert MF Medical Services u graag bij het inrichten van de wagens en kunnen wij de gehele installatie voor u verzorgen.

Onderhoud

Onze vakbekwame servicemonteurs voeren volgens het onderhoudsplan het regulier onderhoud aan de transport koelboxen en transport vriesboxen uit op de gewenste locatie. Bij storingen of alarmmeldingen zijn zij over het algemeen binnen anderhalf uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Indien nodig kunnen zij een noodsysteem plaatsen.

Monitoring en bewaking

Transport koelboxen en transport vriesboxen zijn soms langer onderweg dan verwacht. Tijdens het transport kan een chauffeer niet de hele tijd de4 temperatuur in de gaten houden. Als de koeling direct een grote afwijking vertoond dan gaat er gelukkig een optische en akoestisch alarmering af maar veiliger is het als dit centraal gemonitord wordt.

Indien u bij ons de monitoring service heeft afgenomen met meldkamerservice, dan krijgt u bij een storing meteen een pushbericht of, als deze service is afgenomen, telefonisch bericht. Indien nodig komen wij meteen in actie. Al vanaf 1 Euro per dag is de inhoud in uw koel- en vriesboxen voor 100% beschermd. Meer over deze service leest u hier.