Over ons

Missie

U perfect ondersteunen met oplossingen in het veiliger maken van bloedtransfusies op het gebied van koeltechniek. Dat is onze missie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, kan MF Medical Services bogen op een uitstekende reputatie. Deze kenmerkt zich niet alleen door samenwerking met B Medical Systems, maar ook door een groeiend aantal tevreden opdrachtgevers.

Onze kracht bestaat uit het leveren van maatwerk en flexibiliteit waarbij wij service hoog in het vaandel hebben staan. Wij passen ons graag aan de wensen van onze klanten aan en denken graag mee over passende oplossingen.

Wij vinden het belangrijk om bij u, zowel nu als in de toekomst, een betrouwbare indruk achter te laten.

Partnership

Partnership staat bij ons voor langdurige samenwerking. Het loopt als een rode draad door de samenwerking met onze klanten.

Eigenlijk bedoelen we meer dan samenwerken. We praten over opbouwen en onderhouden van een zakelijke relatie voor langere tijd.

Samen het resultaat neerzetten betekent dat wij er alles aan zullen doen om de relatie met onze klanten goed te houden. U mag van ons initiatief verwachten. Zo ontstaat dat ‘extra’ wat nodig is om u perfect te ondersteunen dankzij een betrouwbaar en effectief bedrijfsproces.

Bekijk voor meer informatie over onze producten en diensten de MF Medical Services homepage