Management bloedproducten

B Medical Systems is een gerenommeerde specialist in de veiligheid en het beheer van bloedproducten. De koelketen voor bloedproducten is niet alleen betrouwbaar, maar voldoet ook tot in de puntjes aan de internationale normen en specificaties die door de Wereldgezondheidsorganisatie zijn aanbevolen.

B Medical Systems garandeert de veiligheid van bloedproducten door temperatuurregeling tijdens transport, verwerking en opslag. Daarnaast bieden zij innovatieve oplossingen voor de bereiding van bloedproducten en derivaten. Een van deze oplossingen is een nieuwe op plasma gebaseerde blastvriezer met geoptimaliseerde prestaties. Het innovatieve vriessysteem (patent aangevraagd) maakt sneller en uniformer invriezen mogelijk, wat tijd en geld bespaart.

In onze webshop vindt u alle producten van B Medical Systems terug en u kunt daar eventueel ook gelijk een bestelling plaatsen. 

Wanneer u gebruik wil maken van één van onze aanvullende diensten, zoals meldkamerservices of 24/7 onderhoud en service kunt u het beste een afspraak maken met één van onze experts. Wij adviseren u graag!