meldkamerservicesMeldkamerservices

Het bewaken van uw medische koelkasten is nauwkeurig werk. MF Medical Services kan dit voor u verzorgen. Wij hebben vele jaren ervaring in het bewaken van medische koelkasten en stellen de veiligheid en behoud van kwaliteit van uw vaccins en medicamenten voorop.

Doormelding en alarmopvolging voor slechts 1 euro per dag

MF Medical Services is gespecialiseerd in de doormelding van verschillende systemen; van analoog tot IP (Internet Protocol) en GPRS doormelding: wij regelen dit voor u, al voor slechts 1 euro per dag. Tevens kunnen wij de datalogsystemen op afstand uitlezen (IP/GPRS datalogger).

Een alarmmelding wordt direct doorgezet naar de MF Medical Service meldkamer of desgewenst naar uw eigen meldkamer.

24 uur per dag alarmopvolging

MF Medical Services is de schakel tussen uw koelsysteem en onze servicedienst die direct in actie komt bij calamiteiten. Wij verzorgen niet alleen de monitoring en behandeling van een alarmmelding, maar zorgen ook direct voor het oplossen van de storing en het eventueel veilig stellen van de vaccins en medicamenten.
Wij beschikken over back-up koelsystemen en eigen koelcellen indien bij langdurige stroomstoring uw vaccins tijdelijk in bewaring gesteld moeten worden. Wij zijn ons bewust van het ethisch belang en kunnen op deze manier zorg dragen voor kwaliteitswaarborging.

Hoe werkt de alarmcentrale van MF Medical Services

De alarminstallatie van uw koelkast meldt een ongewone temperatuurafwijking, of een stroomstoring. Direct gaat er een melding naar onze meldkamer. De centralisten zullen, volgens uw protocol, direct de melding doorzetten. In de meeste gevallen betekent dit dat er contact wordt opgenomen met de verantwoordelijke binnen uw organisatie. In andere gevallen zal direct een gekwalificeerde monteur met koeltechnische kennis worden gestuurd om de storing te verhelpen.

Onze alarmcentrale zorgt in alle gevallen voor een professionele afhandeling.

Kijk voor meer diensten of producten van MF Medical Services en B Medical Systems op de MF Medical Services homepage