Temperatuur monitoring

Om te zorgen dat u zeker weet dat uw koelapparatuur goed werkt is het belangrijk om deze goed te (laten) onderhouden. Maar vervolgens is het natuurlijk ook belangrijk om te blijven controleren of de apparaten ook daadwerkelijk op ieder moment de juiste temperatuur hebben. Zo kunt u inspelen op de situatie en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Datalogging

Het monitoringsysteem van zowel de koelkasten als van onze medische meldkamer bewaakt en controleert de kritische (temperatuur)waarden automatisch, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. 

Omdat u niet op ieder moment aanwezig kunt zijn om te reageren op eventuele afwijkinge, bieden wij temperatuur monitoring aan. Zo kan ons technisch support team gelijk in actie komen wanneer dat nodig is. En dat gebeurt meestal via datalogging. Onze medewerkers loggen dan op afstand in op het datalogsysteem om te bepalen wat de aard van de melding is en een passende actie te ondernemen.

 

Neem voor een adviesgesprek met één van onze experts contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de het pakket dat het beste past bij uw organisatie. Voor alle medische koelkasten en aanverwante producten kunt u terecht in onze webshop.


Meldkamerservices

Het bewaken van medische koelkasten is nauwkeurig werk. En belangrijk, omdat het veilig bewaren van vaccins en medicijnen soms zelfs van levensbelang is. Om onze klanten te ondersteunen bieden wij een gespecialiseerd meldkamer voor de bewaking van de medische cold chain.

Zo stellen we samen de veiligheid en kwaliteit van uw vaccins en medicamenten voorop.

 

Alarmopvolging vanaf slechts € 1 per dag

Het maakt niet uit of uw organisatie gebruik maakt van een analoge apparatuur, IP (Internet Protocol) of GPRS. Wij verzorgen accurate doormelding al vanaf slechts 1 euro per dag. Ook kunnen wij de datalogsystemen op afstand uitlezen (IP/GPRS datalogger). Iedere alarmmelding wordt direct doorgezet naar onze meldkamer of, wanneer u dit wilt, naar uw eigen meldkamer.

 
24 uur per dag

U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze meldkamerservice, die de schakel is tussen uw koelsysteem en professionele servicemonteurs. Onze speciaal getrainde medewerkers komen namelijk direct in actie bij calamiteiten.

Indien mogelijk lossen zij storingen direct op. En zorgen zij voor het veilig stellen van de vaccins en medicamenten wanneer dit nodig blijkt. Daarvoor beschikken wij over back-up koelsystemen en eigen koelcellen. Zo kunnen wij, ook bij een langdurige (stroom)storing, op ieder moment de veiligheid van uw vaccins borgen. 

 

Zo werkt het

De alarminstallatie van uw koelkast meldt een ongewone temperatuurafwijking, of een stroomstoring. Direct gaat er een melding naar onze meldkamer. Zij zetten, volgens uw protocol, de melding direct door. In de meeste gevallen betekent dit dat er contact wordt opgenomen met degene die binnen uw organisatie al eerst verantwoordelijk staat geregistreerd.

 

Laat u de bewaking van uw medische koelkasten ook liever over aan een ervaren partner? Wij adviseren u graag over uw specifieke situatie. Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier.