Medische koelingen voor Ziekenhuizen & Laboratoria

Nergens staan zoveel en zoveel verschillende medische koelsystemen als in ziekenhuizen.
Centraal is de apotheek van het ziekenhuis. Vanuit deze apotheek worden de medicijnen uitgegeven voor de patiënten die in het ziekenhuis verblijven. In de apotheek staan meerdere grote medische koelkasten waarin de medicijnen maar ook vaccins worden bewaard.
In de centrale koelruimte staan ook de bloedkoelkasten voor bloed en bloedplasma. Om deze bloedproducten ook langer te kunnen bewaren zijn er ook medische vriezers aanwezig. Deze worden ook ingezet om laboratoriumproducten te bewaren. Hier staan ook vaak ultra-low vriezers die tot -86°C kunnen vriezen.
Op de operatiekamers en Intensive care staan meerdere medische koelkasten. Op een grote intensive care staan meerdere koelingen voor medicijnen, bloed en bloedplasma en andere zaken die op de IC en in de operatiekamers veel gebruikt worden.
Ook op alle verpleegafdelingen staan medische koelkasten. Op iedere afdelingen staat minimaal één medische koelkast waar de medicijnen voor de afdeling bewaard worden.

injectie prepareren

Leverancier betrouwbare medische koelingen Nederlandse ziekenhuizen

Geen ziekenhuis kan goed functioneren zonder betrouwbare medische koelingen. MF Medical Services heeft zich gespecialiseerd als leverancier van medische koelingen voor ziekenhuizen.
Als betrouwbare partner leveren wij alleen de meest betrouwbare medische koelingen en medische vriezers, ontzorgen wij bij de installatie van de systemen, repareren wij uw defecte koelingen en helpen wij u de hele cold-chain te bewaken met onze monitorings- en meldkamerservice
Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, in onze webshop vindt u ons complete aanbod. Wij schrijven graag in op openbare aanbestedingen en doen graag mee aan onderhandse pitches, waarin u zult zien dat wij ons als een echte partner opstellen.
Neemt u contact op met onze salesafdeling voor al uw vragen of een scherp aanbod voor uw gewenste medische koeling of vriezer. Dit kan via ons contactformulier of een belletje naar 026 384 2180.

Neem contact op

Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, in onze webshop vindt u ons complete aanbod. Neemt u contact op met onze salesafdeling voor al uw vragen of een scherp aanbod voor uw gewenste medische koeling of vriezer. Dit kan via ons contactformulier of een belletje naar 026 384 2180.