Ultra low vriezers

Ultra low vriezers voor wetenschappelijk onderzoek

Ultra low vriezers oftewel super lage temperatuur vriezers zijn vriezers vooral gemaakt voor langdurige opslag bij wetenschappelijk onderzoek. Wij leveren uiterst betrouwbare en gebruikersvriendelijke vriezers van B-Medical Systems, PHC, Gram, B-Science, Ilshin, en Liebherr.

B-Medical Systems ultra low vriezers

MF Medical Services levert uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke vriezers van B-Medical Systems, PHC, Gram, B-Science, Ilshin, en Liebherr. Deze bieden een optimale oplossing voor laboratoria en ziekenhuizen die een uiterst nauwkeurige temperatuurinstelling en stabiliteit eisen. Met deze vriezers is een veilige opslag voor de gevoelige producten gegarandeerd.
Deze systemen  zijn standaard uitgerust met een slot, optisch en akoestisch alarm bij temperatuurschommelingen en een stroomuitval alarm. Omdat u natuurlijk niet zelf dag en nacht uw koelinstallaties kunt monitoren, bieden wij een 24/ monitoringservice met eigen meldkamer.

Bestellen

MF Medical Services is een marktleider in Nederland als het gaat om ultra low vriezers, bloed, plasmavriezers, bloedkoelkasten, laboratorium koelkasten en -vriezers, vaccin koelkasten, apotheek koelkasten en andere medische koelsystemen. B-Medical Systems ultra low vriezers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Bekijk het aanbod in onze webshop waarbij de prijzen de adviesprijzen van de fabrikant zijn. Wij vragen u daarom om altijd even contact op te nemen voor een goed advies en de beste prijs. Dit kan door ons een email te sturen naar info@mfmedicalservices.nl of gewoon even te bellen naar 026 384 2180.

ultra low vriezers

Services

Installatie ultra low vriezers

Wij verzorgen indien gewenst de levering en installatie, zo kunnen we de auto zelf ook goed beoordelen. De ruimte zelf mag niet te koud of warm worden (geen serverruimte voor computers) zodat de temperatuur zo stabiel mogelijk blijft (tussen de 15°C en 25°C). Ook mobiele medische koelsystemen moeten minimaal jaarlijks worden schoongemaakt. Er dient altijd een onderhoudsplan voor de transportboxen aanwezig te zijn, zodat de betrouwbaarheid behouden blijft. Als specialist adviseert MF Medical Services u graag bij het inrichten van de wagens en kunnen wij de gehele installatie voor u verzorgen.

Onderhoud

Onze vakbekwame servicemonteurs voeren volgens het onderhoudsplan het regulier onderhoud vriezers uit op de gewenste locatie. Bij storingen of alarmmeldingen zijn zij over het algemeen binnen anderhalf uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Indien nodig kunnen zij een noodsysteem plaatsen.

Monitoring en bewaking

Ultra low vriezers laat binnen een bepaalde kleine marge temperatuurschommelingen zien (door de ontdooicyclus), deze schommeling vertoont een repeterend beeld. Een stijgende of dalende trend kan een signaal zijn voor een defect, tenzij er externe aanwijsbare oorzaken zijn. Hier kom je achter door regelmatig de logs van de vriezers uit te lezen. Als de vriezer direct een grote afwijking vertoond dan gaat er een optische en akoestisch alarmering af. Ook wanneer een stroomstoring optreedt en de temperatuur buiten kritische waarden dreigt te komen, dan treedt een optisch en een akoestisch alarm in werking.

Indien u bij ons de monitoring service heeft afgenomen met meldkamerservice, dan krijgt u bij een storing meteen een pushbericht of, als deze service is afgenomen, telefonisch bericht. Indien nodig komen wij meteen in actie. Al vanaf 1 Euro per dag is de inhoud in uw ultra low vriezers voor 100% beschermd. Meer over deze service leest u hier.