laboratoriumkoelkasten

Hoge eisen aan laboratoriumkoelkasten

Laboratoriumkoelkasten moeten aan hoge eisen voldoen want de zaken die in laboratoriumkoelkasten worden opgeslagen zijn vaak zeer kostbaar of uniek want afgenomen samples voor onderzoek. Stabiele binnentemperatuur, lage energiekosten en betrouwbaarheid zijn, naast de juiste certificaten, de eisen waar laboratoriumkoelkasten aan moet voldoen voor wij ze in ons assortiment opnemen.
MF Medical Services levert alleen hoogwaardige laboratoriumkoelkasten, daarom voeren wij vooral de merken B Medical Systems, Liebherr en Gram in ons assortiment. Betrouwbare merken die garant staan voor kwaliteit, over de juiste certificeringen beschikken, diverse configuratiemogelijkheden hebben en aangesloten kunnen worden op onze monitoring service.

Altijd een passende aanbieding

MF Medical Services heeft meerdere modellen laboratoriumkoelkasten met uiteenlopende opties en mogelijkheden. Behalve B Medical Systems, Liebherr en Gram ook wat exclusievere merken als B-Science, Kirsch, en Ilshin.

Wij zijn de nummer 1 in Nederland als het gaat om laboratorium koelkasten, vaccin koelkasten, apotheek koelkasten en andere medische koelsystemen. Bekijk het aanbod in onze webshop waarbij de prijzen de adviesprijzen van de fabrikant zijn.

Wij vragen u daarom om altijd even contact op te nemen voor een goed advies en de beste prijs. Dit kan door ons een email te sturen naar info@mfservices.nl of gewoon even te bellen naar 026 384 2180.

B Medical Systems medicijnkoelkast - laboratoriumkoelkast

B Medical L130 medicijn / laboratoriumkoelkast DIN 58345

Laboratoriumkoelkasten met DIN 58345 normering

Onze laboratoriumkoelkasten beschikken over een uiterst nauwkeurige temperatuurregelaar en diverse andere opties om de koelkasten aan de DIN58345 norm te laten voldoen. Deze norm gaat over medische producten die bij een gemiddelde temperatuur van 5°C bewaard dienen te worden. Deze norm is in Nederland vreemd genoeg niet verplicht maar wordt in de sector breed gehanteerd. Deze eisen zijn:

  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen temperatuurafwijking vanwege kapot deurrubber na 50.000 deuropeningen
  • Belastbaarheid draagroosters minimaal 100 kg/m²
  • Alarm gedurende minimaal 12 uur bij stroomonderbreking
  • Optisch en akoestisch alarm voor te hoge (+8°C) en te lage (+2°C) temperatuur
  • Veiligheidsthermostaat ter voorkoming temperatuur onder +2°C
  • Extra referentiesensor
  • Geluidsniveau < 60 dB(A)

De meeste betrouwbare laboratorium koelkasten met service, support en monitoring vindt u bij MF Medical Services