24/7 Service & Onderhoud

Om veilig te kunnen werken en de beste zorg te bieden, maakt u gebruik van verschillende medische apparatuur. Maar wat als die apparatuur u in de steek laat? Wat als een medische koelkast defect gaat, waardoor het verantwoord bewaren van vaccins in het gedrang komt. Daar wilt u zich als zorgprofessional eigenlijk niet druk over maken. 

Ons team zorgt dat u, zonder zorgen, altijd verzekerd bent van de beste service op onze producten. Wij staan iedere dag voor u klaar, of het nu om preventief onderhoud of de afhandeling van een storing gaat. En dat betekent dus ook dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken voor het oplossen van calamiteiten.

Unieke garantie B Medical Systems

Doordat wij officieel importeur zijn voor de producten van B Medical Systems , zijn wij de enige servicepartij in Nederland die onderhoud, modificaties en reparaties mag verrichten aan B-Medical Systems en Dometic Medical Systems met behoud van garantie.

Alarmopvolging: we staan voor u klaar

Binnen 4 uur na het krijgen van een alarm zijn onze storingsmonteurs bij u aanwezig om de storing te verhelpen. Als dat nodig is stellen zij de vaccins veilig en wanneer het om een langdurige (stroom)storing gaat zetten wij onze back-up koelcellen in.

Voor slechts € 1 per dag wordt uw medicijnkoelkast volledig bewaakt.

Onderhoud 

Een preventieve onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de kans op storingen van uw medische koelapparatuur tot een minimum wordt beperkt. Onze speciaal getrainde monteurs checken de koelapparatuur op een goede werking en op diverse belangrijke punten. De medische koeling wordt zelfs gereinigd.

Met goed onderhoud voorkomt u storingen en zorgen we samen dat uw apparatuur betrouwbaar functioneert.

Neem via deze link contact met ons op voor een advies en offerte op maat. En laat ons zorgen voor uw apparatuur. Voor meer informatie over de producten van B Medical of het plaatsen van een bestelling kunt u terecht in onze webshop.