24/7 Service & Onderhoud

Om veilig te kunnen werken en de beste zorg te bieden, maak je gebruik van professionele medische apparatuur. Maar wat als die apparatuur je in de steek laat? Wat als een medische koelkast defect gaat, waardoor het verantwoord bewaren van vaccins en medicijnen in het gedrang komt? Daar wil een zorgprofessional zich toch niet druk over maken?

Onderhoud 

Onderhoud in het door de fabrikant voorgeschreven interval zorgt ervoor dat de kans op storingen van medische koelapparatuur tot een minimum wordt beperkt. Onze speciaal getrainde monteurs checken de koelapparatuur op een goede werking en op diverse belangrijke punten. De medische koeling wordt zelfs gereinigd. Met goed onderhoud voorkom je storingen en zorgen we samen dat uw apparatuur betrouwbaar functioneert.

Ons team zorgt dat u, zonder zorgen, altijd verzekerd bent van de beste service op onze producten. Wij staan iedere dag voor u klaar, of het nu om preventief onderhoud of de afhandeling van een storing gaat. En dat betekent dus ook dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken voor het oplossen van calamiteiten.

Alarmopvolging: 24/7/365 staan wij voor je klaar

Binnen 4 uur na het krijgen van een alarm zijn onze storingsmonteurs bij u aanwezig om de storing te verhelpen. Als dat nodig is stellen zij de vaccins veilig en wanneer het om een langdurige (stroom)storing gaat zetten wij onze back-up koelcellen in.

Vanaf € 1 per dag* wordt uw medicijnkoelkast volledig bewaakt.

Laat ons zorgen voor alle professionele medische koelingen. Neem via deze link contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

Unieke garantie B Medical Systems

Doordat wij officieel importeur zijn voor de producten van B Medical Systems , zijn wij de enige servicepartij in Nederland die onderhoud, modificaties en reparaties mag verrichten aan B-Medical Systems en Dometic Medical Systems met behoud van garantie. Voor meer informatie over de producten van B Medical of het plaatsen van een bestelling kun je terecht in onze webshop.

*Voorwaarden zijn van toepassing, neem contact op voor een offerte op maat.