B Medical Systems (voorheen Dometic)

MF Medical Services is de Nederlandse importeur van medische koelsystemen van B Medical Systems. B Medical Systems is een wereldwijde fabrikant en distributeur van medische apparatuur. Zij is een gerenommeerde specialist in de veiligheid en het beheer van bloedproducten. De koelketen voor bloedproducten is niet alleen betrouwbaar, maar voldoet ook tot in de puntjes aan de internationale normen en specificaties die door de WHO zijn aanbevolen.

B Medical Systems is enige bedrijf ter wereld dat een end-to-end oplossing biedt van gekoelde apparatuur die gecertificeerd is door de EU MDR, US FDA en WHO PQS. Het assortiment omvat vaccinkoelkasten van medische kwaliteit, laboratoriumkoelkasten, laboratoriumvriezers, bloedbankkoelkasten, plasmavriezers, contactschokvriezers, ultra-low vriezers en transportboxen die een ononderbroken koudeketen garanderen voor de veilige opslag en het veilige transport van elk medisch temperatuurgevoelig product of monster.

B Medical Systems

  • Wereldwijd aanwezig in 130+ landen
  • Intellectuele eigendom van meer dan 100 patenten
  • 100+ gecertificeerde medische hulpmiddelen

B Medical Systems stelt zeer hoge eisen aan de bedrijven die hun producten distribueren omdat kwaliteit en service altijd bovenaan staan. MF Medical Services is dan ook trots dat zij dit topmerk mag vertegenwoordigen in Nederland en u haar innovatieve en betrouwbare medische koelsystemen aan kan bieden. Wij zijn ook het enige bedrijf dat de koelingen mag repareren met behoud van de fabrieksgarantie.

Wilt u meer weten over B Medical Systems dan kan dit op hun website. Heeft u interesse in de aanschaf van medische koelsystemen van het bedrijf, neem dan contact met ons op. U vind het complete aanbod in onze webshop.