B Medical Systems (Dometic)

Omdat wij het allerbeste willen bieden aan onze klanten werken wij alleen samen met de meest gerenommeerde merken in de branche. De keuze voor het werken met de producten van B Medical Systems  (voorheen Dometic) is dan ook niet verrassend. Ook zij hebben de veiligheid en betrouwbaarheid van uw medische koelapparatuur en -producten hoog in het vaandel staan.

B Medical Systems mag met recht een toonaangevende speler in de wereld genoemd worden op het gebied van medische koelingen. Met betrouwbare producten laten zij de medische wereld kennis maken met nieuwe mogelijkheden. Met name de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten van B Medical zijn een vast begrip in de medische wereld.

 

Officiëel importeurschap

Met onze jarenlange kennis van de branche zijn wij officieel importeur van B Medical Systems voor Nederland. Met een wereldwijd netwerk aan distributeurs, een eigen high-end onderzoekcentrum en flexibele productiefaciliteiten, streeft B Medical voortdurend naar een uitmuntendheid in productontwikkeling. En als importeur zijn wij daar een verlengstuk van. Gezamenlijk lopen wij met B Medical ver vooruit op het gebied van comfort en prestaties.

Binnen Nederland zijn wij dan ook de enige servicepartij die onderhoud, modificaties en reparaties mag verrichten aan B Medical apparatuur, met behoud van garantie.

Kijk voor alle producten van MF Medical Services en B Medical Systems op in onze webshop. Of neem contact met ons op voor een advies of prijsopgave op maat.