All-in vaccin bewaking

Met het all-in vaccin bewakingsprogramma bent u verzekerd van volledige ontzorging voor uw vaccin koelkasten en vaccin bewaking. 

In de loop der jaren leerden wij dat onze klanten behoefte hadden aan een combinatie tussen operational lease constructie en onze all-in dienstverlening.

Dit pakket bestaat uit:

– vaccin koelkast met geïntegreerd alarmsysteem
– 24/7 doormelding naar de meldkamer van MF Medical Services
– Periodiek onderhoud van de vaccin koelkast
– 24/7 alarmopvolging
– 24/7 storingsdienst
– vervangende koelkast indien nodig

Gaat u voor maximale controle op veiligheid en continuïteit? Neem dan contact op met één van onze adviseurs om u specifieke situatie door te nemen. En kies het pakket dat het beste bij u past.


Vaccin bewaking

U als zorgprofessional weet als geen ander dat de kwaliteitsborging van vaccins enorm belangrijk is.

Eén van de cruciale factoren is daarbij het borgen van een betrouwbare koelketen. De bewaar- en vervoerstemperatuur van vaccins is essentieel voor een goede werking. Grote temperatuurverschillen, maar soms ook kleine afwijkingen in temperatuur, kunnen de werking van een vaccin of medicijn verminderen of zelfs doen verliezen. Het bewaken en monitoren van de temperatuur binnen deze cold chain is vaak letterlijk van levensbelang. Maar ook de financiële waarde die vaccins en andere medicijnen vertegenwoordigen is reden om er zorgvuldig mee om te gaan.

Met het leveren van speciale medische koelkasten maakten wij geen volledig gebruik van de mogelijkheid om echt van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Daarom specialiseerden wij ons in het bewaken en beheren van vaccins voor onze klanten. 

Temperatuurbewaking

Een goede temperatuurbewaking begint al in de vaccin koelkast zelf. Want wanneer je kiest voor een goede kwaliteit koeling, met een juist afgestelde sensortechnologie, komen storingen simpelweg weinig voor.  En als de temperatuur onverhoopt toch afwijkt, dan geeft een geïntegreerd alarmsysteem direct melding. 

Met onze meldkamerservices nemen wij u echt alle zorg uit handen. Wij bewaken op afstand uw cold chain en zorgen voor accurate doormelding en alarmopvolging. Klik hier voor meer informatie.

vaccin bewaking


Wilt u een professionele medische koeling eens van dichtbij bekijken? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom, waar één van onze productexperts u graag meer vertelt en laat zien. Als u vooraf even contact opneemt zorgen we zelfs dat de koffie klaar staat. 

Als u dat wenst kunnen wij een proefopstelling op locatie verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.