Partner van Huisartsen en apotheken

Nederland telt ruim 2000 apotheken en 5000 huisartsenpraktijken. Apotheken verstrekken iedereen hun voorgeschreven medicijnen en zijn dus van levensbelang voor de Nederlandse bevolking. Deze medicijnen moeten allemaal op voorraad gehouden worden mogen hierbij niet bederven of hun werking verliezen. Het is dus enorm belangrijk dat er goede betrouwbare medicijnkoelingen en soms ook medicijnvriezers staan maar ook dat deze goed gemonitord worden.

MF Medical Services heeft een breed assortiment aan professionele medicijnkoelkasten van onder andere B Medical Systems. W hebben grote grote medicijnkoelkasten met ruim 350 liter inhoud en een temperatuurbereik van +3° tot +15°C. Al dan niet gewenst voorzien van een glazen deur zodat de medicijnen direct zichtbaar zijn zonder dat de deur open hoeft. Uiteraard zijn er ook andere formaten leverbaar zoals tafelmodellen.
Er kan gekozen worden uit een breed aanbod van interieuropties en indelingen, als het gaat om planken, schuiflades en dergelijke. Zo kan de apotheek de medicijnkoeling zelf indelen gebaseerd op de gewenste manier van werken. Wij zien dat gemiddelde de meeste Nederlandse apotheken werken met een grote medicijnkoelkast waarin de voorraad wordt bewaard en een kleine medicijnkoelkast waarin de klaargemaakte bestellingen worden bewaard.
Huisartsenpraktijken hebben vaak alleen een grote of middelgrote vaccinkoelkast omdat zij nog steeds vaccinatie geven aan hun patiënten maar verder geen medische koeling nodig hebben. De kleine hoeveelheid medicijnen die ze soms nog in huis hebben kunnen in dezelfde koeling bewaard worden.

medische koeling apotheek

Leverancier betrouwbare medische koelingen apotheken en huisartsen

Geen apotheek of huisarts kan goed functioneren zonder betrouwbare medische koelingen. MF Medical Services heeft zich gespecialiseerd als leverancier van medische koelingen voor apotheken en huisartsen.
Als betrouwbare partner leveren wij alleen de meest betrouwbare medische koelingen en medische vriezers, ontzorgen wij bij de installatie van de systemen, repareren wij uw defecte koelingen en helpen wij u de hele cold-chain te bewaken met onze monitorings– en meldkamerservice. Juist omdat u geheel afhankelijk bent van slechts een paar medicijn- en vaccinkoelingen, is het enorm belangrijk dat deze betrouwbaar zijn en 24/7 in de gaten worden gehouden. Wij garanderen dit u.

Neem contact op

Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, in onze webshop vindt u ons complete aanbod. Neemt u contact op met onze salesafdeling voor al uw vragen of een scherp aanbod voor uw gewenste medische koeling of vriezer. Dit kan via ons contactformulier of een telefoontje naar 026 384 2180.