Partner van GGD’s & veiligheidsregio’s

De Nederlandse GGD’s hebben een grote en belangrijke rol gespeeld bij de uitrol van de Covid-19 vaccins en het opzetten en beheren van testlocaties. Hiervoor waren grote hoeveelheden betrouwbare vaccinkoelingen nodig, zowel vaste als mobiele systemen. Omdat de GGD’s voorbereid moeten zijn op een nieuwe uitbraak, liggen er miljoenen vaccins opgeslagen in medische koelingen.
De GGD’s zijn ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het rijksvaccinatieprogramma, in samenwerking met de consultatiebureaus. Met meer dan 800 locaties geeft ook dit een grote behoefte aan betrouwbare medische koelcapaciteit. Als laatste worden ook de reisvaccinaties door de GGD’s gegeven.

logo GGDConsultatiebureaus

De Nederlandse consultatiebureaus zijn als onderdeel van de GGD’s een zeer belangrijke schakel in de jeuggezondheidszorg van kinderen tot en met vier jaar. Een zeer belangrijke taak is het uitvoeren van het rijksvaccinatieprogramma tegen 12 ernstige infectieziekten. Een consultatiebureau kan daarom niet functioneren zonder een goede betrouwbare medische koeling waarin dde vaccins opgeslagen en beschermd worden.

Leverancier betrouwbare medische koelingen

Geen GGD kan goed functioneren zonder betrouwbare medische koelingen. MF Medical Services heeft zich gespecialiseerd als leverancier van medische koelingen voor GGD’s en heeft bijna iedere GGD als klant.
Als betrouwbare partner leveren wij alleen de meest betrouwbare medische koelingen en medische vriezers, ontzorgen wij bij de installatie van de systemen, repareren wij uw defecte koelingen en helpen wij u de hele cold-chain te bewaken met onze monitorings– en meldkamerservice. Gezien het enorme belang van de betrouwbaarheid van de medische koelingen die worden ingezet, maken steeds meer GGD’s gebruik van onze 24/7 meldkamerservice. Met meer dan 1.000 gemonitorde systemen is MF Medical Services marktleider in dit segment.
Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening, in onze webshop vindt u ons complete aanbod. Wij schrijven graag in op openbare aanbestedingen en doen graag mee aan onderhandse pitches, waarin u zult zien dat wij ons als een echte partner opstellen.

Zoekt u een leverancier die zich als partner opstelt? Neem contact met ons op

Neemt u contact op met onze salesafdeling voor al uw vragen of een scherp aanbod voor uw gewenste medische koeling of vriezer. Dit kan via ons contactformulier of een belletje naar 026 384 2180.
Wij schrijven graag in op openbare aanbestedingen en doen graag mee aan onderhandse pitches, waarin u zult zien dat wij ons als een echte partner opstellen.