Bloedplasma vriezers

Bloedplasma vriezers moeten betrouwbaar zijn.

Bloedplasmavriezers zijn puur bedoeld voor de opslag van bloedplasma. Bloedplasma vriezers worden vooral gebruikt bij bloedbanken en in ziekenhuizen. Behalve voor bloedtransfusies wordt bloedplasma veelal gebruikt voor levensverbeterende of levensreddende medicijnen. Deze speciale vriezers moeten daarom voldoen aan zeer strenge eisen want je kunt je hier geen risico’s in veroorloven. Bloedplasma is niet alleen schaars maar moet in veel situaties ook acuut beschikbaar zijn.

Bloedplasma vriezers van B-Medical Systems

MF Medical Services voert daarom voornamelijk de bloedplasma vriezers van marktleider B-Medical Systems in haar assortiment. Met dit oerdegelijk maar tevens uiterst innovatieve wereldmerk bent u verzekerd van betrouwbare apparatuur voor de opslag van bloedplasma.
De professionele bloedplasmavriezers van B-Medical Systems voldoen aan de DIN 58375 norm. Ze zijn standaard uitgerust met een slot, optisch en akoestisch alarm bij temperatuurschommelingen en een stroomuitval alarm. Omdat u natuurlijk niet zelf dag en nacht uw bloedkoelkasten kunt monitoren, bieden wij een 24/ monitoringservice met eigen meldkamer. Hierover leest u meer onderin deze pagina.

Bestellen

MF Medical Services is marktleider in Nederland als het gaat om de levering van bloedplasmavriezers en andere medische koelsystemen in combinatie met een 24/7 onderhoud & monitoringsservice met een eigen meldkamer. Wij bewaken dagelijks meer dan 1.000 kritieke koelsystemen.

Bekijk het aanbod in onze webshop waarbij de prijzen de adviesprijzen van de fabrikant zijn. Neem daarom altijd contact op voor een goed advies en de beste prijs. Dit kan door ons een email te sturen naar info@mfmedicalservices.nl of te bellen naar 026 384 2180.

bloedplasma vriezers

Services

Installatie bloedkoelkasten

Wij verzorgen indien gewenst de levering en installatie van uw bloedplasma vriezers. Zo kunnen we de beoogde ruimte ook goed beoordelen. De ruimte zelf mag niet te koud of warm worden (geen serverruimte voor computers) zodat de temperatuur zo stabiel mogelijk blijft (tussen de 15°C en 25°C). bloedplasma vriezers moeten minimaal jaarlijks worden schoongemaakt. Er moet altijd een onderhoudsplan voor de vriezers aanwezig zijn, zodat de betrouwbaarheid van de vriezer behouden blijft. Als specialist adviseert MF Medical Services u graag bij het inrichten van de juiste ruimte en kunnen wij de gehele installatie voor u verzorgen.

Onderhoud bloedplasma vriezers

Onze vakbekwame servicemonteurs voeren volgens het onderhoudsplan het regulier onderhoud aan de bloedplasma vriezers uit op locatie. Bij storingen of alarmmeldingen zijn zij over het algemeen binnen anderhalf uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Indien nodig kunnen zij een noodsysteem plaatsen.

Monitoring en bewaking

Een bloedplasma vriezers laat binnen een bepaalde kleine marge temperatuurschommelingen zien (door de ontdooicyclus), deze schommeling vertoont een repeterend beeld. Een stijgende of dalende trend kan een signaal zijn voor een defect, tenzij er externe aanwijsbare oorzaken zijn. Hier kom je achter door regelmatig de logs van de bloedplasma vriezers uit te lezen. Als de koeling direct een grote afwijking vertoond dan gaat er een optische en akoestisch alarmering af. Ook wanneer een stroomstoring optreedt en de temperatuur buiten kritische waarden dreigt te komen, dan treedt een optisch en een akoestisch alarm in werking.

Indien u bij ons de monitoring service heeft afgenomen met meldkamerservice, dan krijgt u bij een storing meteen een pushbericht of, indien deze service is afgenomen, telefonisch bericht. Indien nodig komen wij meteen in actie. Al vanaf 1 Euro per dag is het bloedplasma in uw bloedplasma vriezers voor 100% beschermd. Meer over deze service leest u hier.