Vaccin Cold Chain

B Medical Systems is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van koelketensystemen voor vaccins die nodig zijn voor uitgebreide programma’s in opkomende landen. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met instellingen voor volksgezondheid, nationale regeringen en multilaterale organisaties zoals de WHO, UNICEF, GAVI, JICA, de Bill & Melinda Gates Foundation, PAHO en Artsen zonder Grenzen om de succesvolle uitvoering van hun vaccinatiecampagnes te verzekeren.

B Medical Systems vertrouwt op een integrale benadering van de totale bedrijfskosten vanaf de eerste ontwikkelingsfasen van zijn oplossingen. Zij weten dat de werkelijke kosten van een fabriek voor de koudeketen van het vaccin niet beperkt zijn tot de aanschafprijs. In plaats daarvan moeten alle kosten die in de loop van de levenscyclus van het product worden gemaakt voor onderhoud, administratie, controle en energieverbruik van de fabriek worden opgenomen.

 


Ontdek het Solaire Direct Drive-assortiment: de beste oplossing op basis van een onbeperkte energiebron. Vanaf het begin hebben we de hele levenscyclus in gedachten als het gaat om ontwikkeling, productie, verkoop en klantenservice. Dit stelt ons in staat om de totale bedrijfskosten van onze fabrieken op het laagst mogelijke niveau te houden. B Medical Systems ondersteunt haar partners en klanten bij het kiezen van de meest efficiënte oplossing voor hun toepassing door hun respectieve totale bedrijfskosten te berekenen op de website www.tco.lu


 

De oplossingen voor een efficiënte koelketen omvatten:

* Zonnekoelkasten voor vaccins (SDD), die direct worden gevoed door zonnepanelen en daarom geen batterijen of regelaars nodig hebben.

* Compressiekoelkasten en diepvriezers voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals in warme, vochtige omgevingen. Deze modellen zijn rotatiegegoten van polyethyleen en bieden de duurzaamheid en stabiliteit die nodig is voor intensief gebruik.

* Vaccin-transportboxen volgens de vereisten voor de koelketen voor een transportperiode tussen 24 uur en 8 dagen.

* Temperatuurrecorders, die realtime controle van de temperatuur op afstand via internet mogelijk maken, en alarmfuncties als onderdeel van de temperatuurregeling.

* Onze Health Center Kit is het eerste zonne-energiecentrum waar een Solar Direct Drive-koelapparaat is aangesloten op een zonne-energiegenerator. Overtollige energie wordt gedetecteerd door de generator en kan worden gebruikt voor het automatisch opladen en voeden van andere apparaten.