Meldkamer services

Het bewaken van medische koelkasten en vriezers is nauwkeurig en belangrijk werk, omdat het veilig bewaren van vaccins, medicijnen en andere medische producten vaak zelfs van levensbelang is. Om onze klanten te ondersteunen en te ontlasten, bieden wij een gespecialiseerde meldkamer voor de externe bewaking van uw medische koelingen. Zo garanderen we samen de veiligheid en kwaliteit van uw vaccins, medicamenten, bloed en andere medische producten.

Systeem onafhankelijke service

Het maakt niet uit of uw organisatie gebruik maakt van een analoge apparatuur, IP (Internet Protocol) of GPRS, wij zorgen voor een accurate doormelding. Ook kunnen wij de datalogsystemen (IP/GPRS datalogger) op afstand uitlezen. Iedere alarmmelding wordt direct doorgezet naar onze meldkamer of indien gewenst naar uw eigen meldkamer.

24/7 monitoring van uw koelingen

U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze meldkamerservice, die de schakel is tussen uw medische koelsystemen en onze professionele servicemonteurs. Onze speciaal getrainde medewerkers komen namelijk direct in actie bij calamiteiten. Indien mogelijk lossen zij storingen direct op. Is dit niet direct mogelijk dan zorgen onze servicemedewerkers voor het veilig stellen van de vaccins en medicamenten wanneer dit nodig blijkt. Hiervoor beschikken wij over back-up koelsystemen en eigen koelcellen. Zo kunnen wij ook bij een langdurige storing, op ieder moment de veiligheid van uw vaccins, medicijnen en andere medische producten borgen. 

Zo werkt het

De alarminstallatie van uw koelkast meldt een ongewone temperatuurafwijking of een stroomstoring. Direct gaat er een melding naar onze meldkamer. Zij zetten conform uw protocol de melding direct door. In de meeste gevallen betekent dit dat er contact wordt opgenomen met degene die binnen uw organisatie als eerst verantwoordelijke (probleemeigenaar) staat geregistreerd. Deze pakt het probleem conform protocol verder op. Indien nodig wordt door ons een gekwalificeerde monteur gestuurd om de storing te verhelpen.

medische meldkamer diensten

Voor de kosten hoeft u het niet te laten

Laat u de bewaking van uw medische koelkasten ook liever over aan een ervaren partner? Wij adviseren u graag over uw specifieke situatie en regelen samen met u deze dienst in. Uw systemen zijn reeds vanaf slechts €1 Euro per dag aangesloten op onze meldkamer.

Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 026 384 2180.