Leasen medische koelingen en vriezers

Afhankelijk van het beschikbare budget, kan het leasen van medicijnkoelkasten, laboratoriumkoelkasten of vaccinkoelkasten een interessante oplossing zijn. Wij hebben steeds meer klanten die het prettig vinden om op een transparante manier de maandelijkse kosten in beeld te hebben.

Je voordelen:

– geen grote éénmalige uitgave
– maandelijkse kosten transparant in beeld
– optioneel inclusief service en onderhoud
– aan te passen aan uw specifieke situatie

Financial lease

Bij deze vorm van lease ziet u direct wat je aan maandelijkse uitgaven hebtt op het gebied van afschrijving, rente, looptijd en vaste leasetermijnen. Aan het eind van de looptijd neem je de koelkast van ons over. Dit afkoopbedrag spreken we van te voren af en je bent hiermee dus economisch eigenaar van de koelkast. Eigenlijk is dit kopen op afbetaling.

Operational Lease

Operational Lease is bij ons de meest gekozen leasevorm. Wist je dat het bij MF Medical Services al mogelijk is om een medische koeling te leasen vanaf slechts 49,- Euro per maand? Deze leasevorm lijkt sterk op huren, wij schaffen de medicijnkoelkast aan en geven deze je in bruikleen. MF Medical Services installeert de koeling gratis en verzorgt tijdens de 60 maanden looptijd van de overeenkomst het periodiek onderhoud en de service. Desgewenst is 24/7 web portal monitoring van de koelingen inbegrepen en kun je het contract uitbreiden met andere diensten zoals onze 24/7 storingsservice.

Kortom een zeer uitgebreide leasevorm die ontzorgt en vaak voordeliger is dan zelf de koelingen aan te schaffen en alle noodzakelijke services los af te nemen. MF Medical Services kan de koelingen en vriezers zo scherp aanbieden omdat wij rechtstreeks leveren vanaf de fabrikant. Dit levert voor jou als klant de beste prijs-kwaliteit verhouding op en maakt tevens dat het algehele proces uiterst efficiënt verloopt.

All-in lease

All-in lease is de meest complete leasemogelijkheid waarbij je compleet ontzorgt wordt op zowel het productniveau als in de complete dienstverlening. Voor een vast laag bedrag per maand krijg je:

– een medische koeling naar keuze met geïntegreerd alarmsysteem
– 24/7 doormelding naar de meldkamer van MF Medical Services
– Periodiek onderhoud van de vaccinkoelkast
– 24/7 alarmopvolging
– 24/7 storingsdienst
– vervangend koelsysteem bij storingen indien nodig

Is leasen van medische koelingen en vriezers wellicht ook interessant voor jouw organisatie? Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met je door. Neem contact op via onze contactpagina.

Voor meer informatie over onze producten kunt je een kijkje nemen in de webshop. Het is zelfs mogelijk daar direct een bestelling te plaatsen.