Medical Refrigeration

B Medical Systems biedt passende oplossingen en voorwaarden als het gaat om de opslag en het transport van temperatuurgevoelige producten en preparaten, zodat deze producten worden beschermd tegen externe risicofactoren. De geavanceerde technologieën dekken het hele spectrum van zeer specifieke en precieze eisen van de industrie en voldoen daarmee aan de behoeften van ziekenhuizen, laboratoria, apotheken, medische praktijken, onderzoekscentra, universiteiten en de industrie.

 

De meest duurzame koeltechnologie

B Medical Systems heeft een hele reeks efficiënte en geluidsarme apparaten ontwikkeld, met milieuvriendelijke natuurlijke gassen als koelmiddel. De milieunorm heeft de volgende voordelen: aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot; 40 tot 60% minder energieverbruik; vermindering van warmte-inbreng met meer dan 80%; vermindering van het elektriciteitsverbruik met meer dan 40%; langere levensduur dankzij geoptimaliseerde deurisolatie en een aanzienlijke vermindering van geluidsemissies voor een aangenamere werkomgeving.

Voor meer informatie over de producten van B Medical of het plaatsen van een bestelling kunt u terecht in onze webshop.

Weet u nog niet helemaal zeker welk product of welke service het beste past bij uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat door één van onze experts.