Lease

Afhankelijk van uw beschikbare budget, kan het leasen van medicijnkoelkasten, laboratoriumkoelkasten of vaccinkoelkasten een interessante oplossing zijn. Wij hebben steeds meer klanten die het prettig vinden om op een transparante manier de maandelijkse kosten in beeld te hebben.

Uw voordelen:

– geen grote éénmalige uitgave
– maandelijkse kosten transparant in beeld
– optioneel inclusief service en onderhoud
– aan te passen aan uw specifieke situatie

 

Financial lease

Bij deze vorm van lease ziet u direct wat u aan maandelijkse uitgaven heeft op het gebied van afschrijving, rente, looptijd en vaste leasetermijnen. Aan het eind van de looptijd neemt u de koelkast van ons over. Dit afkoopbedrag spreken we van te voren af en u bent hiermee dus economisch eigenaar van de koelkast.

 

Operational Lease

Bij ons aanbod voor operational lease zijn service en onderhoud inbegrepen. Daarmee lijkt deze leasevorm dan ook sterk op huren. Wij kopen de medicijnkoelkast en geven deze aan u in bruikleen. Daarnaast regelen wij tijdens de looptijd van onze overeenkomst het onderhoud en de service. 

 

All-in lease

All-in lease is de meest complete leasemogelijkheid. Voor een vast laag bedrag per maand krijgt u:

– vaccin koelkast met geïntegreerd alarmsysteem
– 24/7 doormelding naar de meldkamer van MF Medical Services
– Periodiek onderhoud van de vaccinkoelkast
– 24/7 alarmopvolging
– 24/7 storingsdienst
– vervangende koelkast indien nodig

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. U plant al snel en simpel een afspraak in via onze contactpagina.

Voor meer informatie over onze producten kunt u een kijkje nemen in de webshop. Het is zelfs mogelijk daar direct een bestelling te plaatsen.